De faciliteiten en tarieven van onze mini camping

Onze mini camping is van alle gemakken voorzien. Zo is er een overdekte ruimte om de afwas te doen. Tevens staan daar ook twee wasmachines en een droger die u tegen betaling kunt gebruiken. De koelkast, magnetron, diepvries en de droogmolen mag u gratis gebruiken.

In deze overdekte ruimte bevinden zich ook een tafeltennistafel, voetbaltafel, snookertafel en een boekenkast. Hier kunt u bij slecht weer of gewoon zomaar prima mee vermaken. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw fietsen en of motoren binnen neer te zetten. Zodat dit droog en veilig staat.

Ons toiletgebouw is voorzien van 4 douches, een baby bad, 4 toiletten en 2 urinoirs. In het toiletgebouw is in het heren gedeelte een AED aanwezig. 

Ook uw hond is op onze camping van harte welkom. Wel vragen wij u ervoor te zorgen dat uw hond geen overlast veroorzaakt en op de camping altijd aangelijnd blijft.

Onze tarieven voor 2024 van mini camping Buitenhof

Onderstaande tarieven zijn op basis van 1 kampeermiddel met 2 personen, 1 auto,  inclusief toeristenbelasting en btw. Uw auto kan bij droog weer op de kampeerplaats staan, maar als het veld erg nat is vragen wij u om de auto op de parkeerplaats te laten staan zodra u weer op de camping arriveert. Aankomst vanaf 12:00 uur. Vertrek uiterlijk om 11:00 uur.

Als U eerder vertrekt dan de afgesproken datum, dan rekenen wij naar gelang het aantal dagen hiervoor een bedrag extra.

 • Caravan of camper voor 2 personen per nacht € 17.50

  Elke persoon extra € 5,00 per nacht

 • Kleine tent voor 1 persoon per nacht € 13.00
 • Kleine tent voor 2 persoon per nacht € 15.00
 • Dag bezoekers aan onze camping per persoon € 2,50

  U kunt hierbij gebruik maken van het camping sanitair

 • Hond per kampeerplaats en per nacht Gratis

  Mits aangelijnd en uitlaten buiten de camping

Alle prijzen zijn exclusief elektriciteit, wat per dagprijs word berekend.